Pondělí 20.3.
Houbová se smetanou 25,-
1.
Burger s trhaným vepřovým masem, Čedarem, chipotle salsou, slaninou a zeleninou, hranolky 139,-
2.
Lasagne s kuřecím masem, sýrem, listovým špenátem a kukuřicí, zapečené pod bylinkovým bešamelem 129,-
3.
Uzená krkovice, čočka na kyselo, sázené vejce a cibulka na sádle, nakládaná okurka 129,-
Úterý 21.3.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 25,-
1.
Krůtí roláda plněná kukuřicí a bylinkovou fáší, linguine s pancettou, cuketou a česnekem, parmezán 139,-
2.
Pečená vepřová kýta na černém pivu a špeku, dušené kysané zelí a domácí bramboráčky 129,-
3.
Kuřecí prsa na grilu marinované v pestu z pečeného česneku, bramborové gnocchi a smetanová omáčka z mladého špenátu 129,-
Středa 22.3.
Brokolicová s vejcem 25,-
1.
Mletý hovězí steak s anglickou slaninou a sázeným vejcem, pepřová omáčka a pečené kořeněné brambory se slupkou 139,-
2.
Maďarský vepřový guláš se zeleninou, kynutý knedlík a krájená červená cibulka 129,-
3.
Kuřecí stehenní steak podávaný na pečené rýži s kurkumou, paprikou, slaninou a římským kmínem 129,-
Čtvrtek 23.3.
Boršč se zakysanou smetanou 25,-
1.
Ragú z vykostěné slepice na červeném víně, restovaná kořenová zelenina se žampiony, bramborová kaše 139,-
2.
Vepřová líčka na smetaně, domácí žemlový knedlík a brusinky 129,-
3.
Krkonošské sejkory s medem a perníkem, sladký tvaroh 129,-
Pátek 24.3.
Slepičí s pažitkovým svítkem 25,-
1.
Trhané hovězí v bramborovém lokši, kedlubnové zelí se špekem a slaninová omáčka s rozmarýnem, vídeňská cibulka 139,-
2.
Grilovaná vepřová kotleta podávaná na zeleninovém rizotu s hráškem, žampionová omáčka se smetanou 129,-
3.
Pečené masové krokety, omáčka z drcených rajčat s bazalkou a mozzarellou, penne 129,-