ZLATÁ ŠTIKA | Café restaurant


Štrossova 127, Pardubice

POLEDNÍ MENU

Pondělí 24.11.

Kuřecí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi 32,-

1. Guláš z hovězího krku s klobásou a špekem, domácí houskový knedlík 179,-

2. Vepřová krkovice zapečená anglickou slaninou, beraními rohy a uzeným sýrem, opečený brambor ve slupce a tatarská omáčka 139,-

3. Kuřecí paličky pečené a marinované v teriyaki omáčce, zeleninový salát z ředkve, okurky, mrkve a nakládaného zázvoru s chilli zálivkou 159,-

4. Pečené jelito a jaternice s vařeným brambrem, cibulkou na sádle a syrovým kysaným zelím 199,-

Úterý 25.11.

Brokolicová 32,-

1. Špalek z vepřové panenky pečený v anglické slanině s dýňovo-mrkvovým pyré, švestková omáčka 159,-

2. Filírované kuřecí prso, domácí bramborové noky s pancettou a cibulí, omáčka z drcených rajčat s bazalkou 139,-

3. Kuřecí paličky pečené a marinované v teriyaki omáčce, zeleninový salát z ředkve, okurky, mrkve a nakládaného zázvoru s chilli zálivkou 159,-

4. Pečené jelito a jaternice s vařeným brambrem, cibulkou na sádle a syrovým kysaným zelím 199,-

Středa 26.11.

Uzená s kroupami 32,-

1. Pomalu pečená hovězí loupaná plec, bramborová kaše a pečená zelenina 179,-

2. Kuřecí roláda plněná kukuřicí a fazolovými lusky, tymiánová omáčka a pečená zeleninová rýže s pažitkou 139,-

3. Kuřecí paličky pečené a marinované v teriyaki omáčce, zeleninový salát z ředkve, okurky, mrkve a nakládaného zázvoru s chilli zálivkou 159,-

4. Pečené jelito a jaternice s vařeným brambrem, cibulkou na sádle a syrovým kysaným zelím 199,-

Čtvrtek 27.11.

Boršč se zakysanou smetanou 32,-

1. Steak z marinovaných kuřecích prsou a vepřové kotlety, opečené brambory s kukuřicí a BBQ majonézou 159,-

2. Uzené kuřecí stehno, cizrnové pyré, hrášek a karotka v páře 139,-

3. Kuřecí paličky pečené a marinované v teriyaki omáčce, zeleninový salát z ředkve, okurky, mrkve a nakládaného zázvoru s chilli zálivkou 159,-

4. Pečené jelito a jaternice s vařeným brambrem, cibulkou na sádle a syrovým kysaným zelím 199,-

Pátek 28.11.

Hovězí vývar s masem a nudlemi 32,-

1. Uzená krkovice v bramboráku s dušeným kysaným zelím a vídeňskou cibulkou 159,-

2. Penne s kuřecím masem, žampiony a smetanou, parmezán 139,-

3. Kuřecí paličky pečené a marinované v teriyaki omáčce, zeleninový salát z ředkve, okurky, mrkve a nakládaného zázvoru s chilli zálivkou 159,-

4. Pečené jelito a jaternice s vařeným brambrem, cibulkou na sádle a syrovým kysaným zelím 199,-

Celotýdenní nabídka

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 179,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 179,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 179,-

Samostatná polévka 49,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.


KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

EPESDUES s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČ: 19274530 / DIČ: CZ19274530

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/Zlata.Stika.PCE

O CAFÉ RESTAURANTU

Polední menu podáváme od 10:30 - do 13:00 hodin

Chcete-li si rezervovat místa pro své soukromé i firemní akce volejte na tel.: +420 603 201 700 nebo nám napište na hotel@zlatastika.cz

Těšíme se na Vaší návštěvu!