ZLATÁ ŠTIKA | Café restaurant


Štrossova 127, Pardubice

POLEDNÍ MENU

Pondělí 17.3.

Houbový krém s bramborem a pažitkou 32,-

1. Sekaná pečeně se špekem a anglickou slaninou, bramborová kaše a nakládaná okurka 159,-

2. Kuřecí kousky v pikantní sójové kari omáčce se zeleninou, oříšky a pórkem, basmati rýže 139,-

3. Grilovaný hermelín, míchaný zeleninový salát s olivami a sušenými rajčaty, francouzský dresink a opečená bagetka 159,-

4. Krůtí steak plněný zeleným chřestem, pečený v sušené šunce, opečené brambory ve slupce a holandská omáčka 179,-

Úterý 18.3.

Kuřecí vývar se smaženým hráškem 32,-

1. Špikované hovězí zadní s rajskou omáčkou, kolínka / domácí kynutý knedlík 159,-

2. Steak z kuřecích prsou zapečený rajčaty a mozzarellou, mačkané brambory s mladou cibulkou 139,-

3. Grilovaný hermelín, míchaný zeleninový salát s olivami a sušenými rajčaty, francouzský dresink a opečená bagetka 159,-

4. Krůtí steak plněný zeleným chřestem, pečený v sušené šunce, opečené brambory ve slupce a holandská omáčka 179,-

Středa 19.3.

Špenátová s kapáním a smetanou 32,-

1. Guláš Petra Voka z hovězí kližky a vepřové krkovice na červeném víně se zeleninou, domácí kynutý knedlík 159,-

2. Pečené kuřecí stehno v bazalkové marinádě, karotka a hrášek na másle, bramborová kaše 139,-

3. Grilovaný hermelín, míchaný zeleninový salát s olivami a sušenými rajčaty, francouzský dresink a opečená bagetka 159,-

4. Krůtí steak plněný zeleným chřestem, pečený v sušené šunce, opečené brambory ve slupce a holandská omáčka 179,-

Čtvrtek 20.3.

Zelná s klobásou 32,-

1. Medailonky z vepřové panenky marinované v marinádě z medu a piva, sýrová omáčka s jalapeños papričkami, opečené brambory ve slupce s kukuřicí 159,-

2. Kuřecí prsa na grilu, houbová omáčka se smetanou, dušená rýže 139,-

3. Tvarohová žemlovka s jablky, zapečená pod sněhem z vyšlehaných bílků 159,-

4. Krůtí steak plněný zeleným chřestem, pečený v sušené šunce, opečené brambory ve slupce a holandská omáčka 179,-

Pátek 21.3.

Kuřecí vývar se šunkovým svítkem 32,-

1. Lasagne Bolognese zapečené pod bešamelem, malý rukolový salát s polníčkem, parmezán 159,-

2. Španělský ptáček z vepřové pečeně plněný cibulí, vejcem klobásou a nakládanou okurkou, dušená rýže 139,-

3. Grilovaný hermelín, míchaný zeleninový salát s olivami a sušenými rajčaty, francouzský dresink a opečená bagetka 159,-

4. Krůtí steak plněný zeleným chřestem, pečený v sušené šunce, opečené brambory ve slupce a holandská omáčka 179,-

Celotýdenní nabídka

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 179,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 179,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 179,-

Samostatná polévka 49,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.


KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

EPESDUES s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČ: 19274530 / DIČ: CZ19274530

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/Zlata.Stika.PCE

O CAFÉ RESTAURANTU

Polední menu podáváme od 10:30 - do 13:00 hodin

Chcete-li si rezervovat místa pro své soukromé i firemní akce volejte na tel.: +420 603 201 700 nebo nám napište na hotel@zlatastika.cz

Těšíme se na Vaší návštěvu!