Pondělí 25.3.
Kuřecí vývar s kapáním a zeleninou 25,-
1.
Guláš z hovězí kližky připravený na černém pivu se špekem a klobásou, bramboráčky 159,-
2.
Kuřecí prsa plněná anglickou slaninou, marinovaná v bazalkovém pestu, linguine se sýrovou omáčkou, parmezán 139,-
3.
Grilovaná vepřová krkovice, pikantní mexické fazole s kukuřicí, zeleninou a chipotle,
kmínový chléb a salát z kysaného zelí 139,-
Úterý 26.3.
Brokolicová se smetanou 25,-
1.
Telecí na houbách ve smetanové omáčce se slaninou a tymiánem, domácí kynutý knedlík / dušená rýže 159,-
2.
Vepřové ražniči s krájenou čerstvou cibulkou a hořčicí, hranolky 139,-
3.
Krůtí paličky pečené na slanině a česneku na smetanovém listovém špenátu, opečené brambory Grenaille 139,-
Středa 27.3.
Krůtí vývar s těstovinou 25,-
1.
Pečené trhané maso v bramborovém lokši s kedlubnovým zelím, silnou omáčkou a vídeňskou cibulkou 159,-
2.
Smažená sýrová jehla (eidam, hermelín, niva) s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou 139,-
3.
Penne s kuřecím masem v omáčce z drcených rajčat s olivami, bazalkou a česnekem, parmezán 139,-
Čtvrtek 28.3.
Bramborová s houbami 25,-
1.
Panenská svíčková plněná sušenými rajčaty,
zapečené bramborové noky s uzeným sýrem, pestem z bazalky a chorizem 159,-
2.
Pečené kuřecí stehno na másle s jarní žemlovou nádivkou a bramborovou kaší 139,-
3.
Bramborové placky na sladko s mákem a tvarohem, šlehačka a povidlová omáčka 139,-
Pátek 29.3.
Státní svátek
Velký pátek
Polední menu dle sváteční nabídky