ZLATÁ ŠTIKA | Pivnice Formanka
recepce: 466 052 100


Štrossova 127, Pardubice

POLEDNÍ MENU

Pondělí 14.6.

Čočková s párkem 25,-

1. Grilovaný hermelín marinovaný v pestu ze sušených rajčat v opečené domácí housce s brusinkovou majonézou a rukolou, hranolky 129,-

2. Grilovaná vepřová krkovice, listový špenát se smetanou a česnekem, mačkané brambory 119,-

3. Čínské nudle s kuřecím masem, bambusovými výhonky, kari, zeleninou a teriyaki omáčkou 109,-

Úterý 15.6.

Kachní vývar s fritátovými nudlemi 25,-

1. Guláš z hovězí kližky s čerstvým křenem a červenou cibulkou, naše bramboráčky 129,-

2. Sandwich s filírovaným kuřecím masem, rajčetem, slaninou, dijonskou majonézou a mozzarellou, trhané listy salátů s jogurtovým dresinkem 119,-

3. Kuřecí prso pečené na houbách a černém pivu, dušená rýže s pažitkou 109,-

Středa 16.6.

Květáková s vejcem 25,-

1. Grilovaná vepřová kotletka marinovaná v bazalce a olivovém oleji, špenátové noky s žampiony a dýňová omáčka s bílým vínem a smetanou 129,-

2. Kuřecí prsa smažená v kari těstíčku, těstovinový salát s čerstvou zeleninou, olivami a bylinkovým dresinkem 119,-

3. Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselou okurkou, domácí kynutý knedlík 109,-

Čtvrtek 17.6.

Gulášová 25,-

1. Kuřecí prsa plněná listovým špenátem a Čedarem pečená v anglické slanině, opečené brambory ve slupce a smetanová omáčka 129,-

2. Plněný paprikový lusk mletým masem s rajskou omáčkou, rýže / kynutý knedlík 119,-

3. Vepřová játra na grilu, vařený brambor a tatarská omáčka 109,-

4. Bavorské vdolečky s tvarohem a povidly 109,-

Pátek 18.6.

Kuřecí vývar s masem a nudlemi 25,-

1. Tagliatelle alla bolognese s rukolou a parmezánem 129,-

2. Grilované kuřecí medailonky s paprikovým ragú s cuketou a basmati rýží 119,-

3. Smažený kapustový karbanátek s vepřovým masem a špekem, bramborová kaše a kyselá okurka 109,-

Polední minutky

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 139,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 139,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 139,-

Samostatná polévka 35,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.


ČEPOVANÉ PIVO

Budějovický
Budvar 12°

Světlý ležák Budweiser Budvar Original je pivo pro pravé fajnšmekry.
Hlávkový chmel, voda z 300m hlubokých artéských studní, moravský slad, um sládků a dlouhá doba zrání v ležáckých sklepích.
Ležák, který dělá dobré jméno českému pivu po celém světě. Vychutnejte si ho u nás čepovaný přímo z tanku.

Budějovický
Budvar 10°

Světlé výčepní pivo ocení každý milovník dobrého piva, který preferuje nižší obsah alkoholu a jemnou hořkost.
Dlouhá historie výroby Českobudějovického piva a pečlivě vybírané suroviny (žatecký hlávkový chmel a moravský slad)
jsou zárukou nejvyšší kvality.


KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

Bohemia Esox s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČO: 28778880 / DIČ: CZ28778880

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/Zlata.Stika.PCE

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí
10:30 - 22:00
Úterý
10:30 - 22:00
Středa
10:30 - 22:00
Čtvrtek
10:30 - 22:00
Pátek
10:30 - 22:00
Sobota
10:30 - 22:00
Neděle
10:30 - 22:00

O FORMANCE

Vážení hosté,

naše pivnice je součástí objektu hotelu Zlatá Štika.
Díky unikátní technologii si můžete vychutnat čepovaný Budvar přímo z tanku a to buď ve stylovém interiéru nabo na letní předzahrádce.

Polední menu podáváme od 10:30 - do 13:00 hodin.

Chcete-li si rezervovat místa pro své soukromé i firemní akce volejte na tel.: +420 734 314 545 nebo nám napište na hotel@zlatastika.cz

Těšíme se na Vaší návštěvu!