ZLATÁ ŠTIKA | Pivnice Formanka
recepce: 466 052 100


Štrossova 127, Pardubice

POLEDNÍ MENU

Pondělí 17.1.

Kuřecí vývar se zeleninou a kapáním 25,-

1. Hovězí kulatá plec protknutá kořenovou zeleninou s rajskou omáčkou, domácí kynutý knedlík / kolínka 129,-

2. Sous-vide vepřový bok pečený v BBQ marinádě, salát red Coleslaw a mačkané brambory 119,-

3. Tagliatelle s kuřecím masem, anglickou slaninou a sušenými rajčaty ve smetanové omáčce z pečené dýně Hokkaidó, parmezán 109,-

Domácí borůvkový koláč s drobenkou, šlehačka 35,-

Úterý 18.1.

Žampionový krém se smetanou 25,-

1. Hovězí Stroganoff v silné smetanové omáčce s hořčicí, nakládanou okurkou a žampiony, dušená rýže s restovanou slaninou 129,-

2. Sandwich s filírovaným kuřecím masem, dresinkem z dijonské hořčice, cibulovou marmeládou, rukolou, rajčaty a Čedarem, hranolky 119,-

3. Vykostěné vepřové koleno na medu a černém pivu, halušky s uzeným a dušeným kysaným zelím 109,-

Domácí borůvkový koláč s drobenkou, šlehačka 35,-

Středa 19.1.

Hovězí vývar se smaženým hráškem 25,-

1. Smažený řízek z vepřové kotlety (200g) s domácím bramborovým salátem s uzeninou a vejcem 129,-

2. Kuřecí prsa plněná olivami a bylinkovou fáší, smetanová kari omáčka a zeleninová rýže 119,-

3. Zapečené fleky s uzeným masem, cibulkou a vejcem, salát z červené řepy 109,-

Domácí borůvkový koláč s drobenkou, šlehačka 35,-

Čtvrtek 20.1.

Frankfurtská s bramborem 25,-

1. Panenská svíčková pečená v anglické slanině se švestkovou omáčkou, pyré z uzených brambor a zelenina na másle 129,-

2. Smažený mletý řízek se sýrem, bramborová kaše a nakládaná okurka 119,-

3. Jablečná žemlovka s tvarohem a rozinkami zapečená pod vyšlehanými bílky, marcipánová omáčka 109,-

Domácí borůvkový koláč s drobenkou, šlehačka 35,-

Pátek 21.1.

Zelná s bramborem 25,-

1. Hovězí kousky na chilli s drcenými rajčaty, zeleninou, fazolemi a kukuřicí, basmati rýže 129,-

2. Vepřová krkovice v pivní marinádě s restovanou kukuřicí na másle s česnekem a slaninou 119,-

3. Kuřecí stehno pečené na paprice a smetaně, domácí kynutý knedlík / těstoviny, opečené bramborové plátky s rozmarýnem a domácí remuláda 109,-

Domácí borůvkový koláč s drobenkou, šlehačka 35,-

Celotýdenní nabídka

Pečené králičí stehno na špeku a česneku s uzeným bokem a dušeným červeným zelím, bramborový knedlík plněný listovým špenátem, vídeňská cibulka 159,-

Uzená feta s grilovanou zeleninou s bazalkou a česnekem a cizrnové pyré, výhonky a bazalkové pesto 129,-

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 139,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 139,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 139,-

Samostatná polévka 35,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.



Nově je Formanka také na Facebooku. Menu každý den i s foto-ochutnávkou.


ČEPOVANÉ PIVO

Budějovický
Budvar 12°

Světlý ležák Budweiser Budvar Original je pivo pro pravé fajnšmekry.
Hlávkový chmel, voda z 300m hlubokých artéských studní, moravský slad, um sládků a dlouhá doba zrání v ležáckých sklepích.
Ležák, který dělá dobré jméno českému pivu po celém světě. Vychutnejte si ho u nás čepovaný přímo z tanku.

Budějovický
Budvar 10°

Světlé výčepní pivo ocení každý milovník dobrého piva, který preferuje nižší obsah alkoholu a jemnou hořkost.
Dlouhá historie výroby Českobudějovického piva a pečlivě vybírané suroviny (žatecký hlávkový chmel a moravský slad)
jsou zárukou nejvyšší kvality.


KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

Bohemia Esox s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČO: 28778880 / DIČ: CZ28778880

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/formankazlatastika

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí
10:30 - 22:00
Úterý
10:30 - 22:00
Středa
10:30 - 22:00
Čtvrtek
10:30 - 22:00
Pátek
10:30 - 22:00
Sobota
10:30 - 22:00
Neděle
10:30 - 22:00

O FORMANCE

Vážení hosté,

naše pivnice je součástí objektu hotelu Zlatá Štika.
Díky unikátní technologii si můžete vychutnat čepovaný Budvar přímo z tanku a to buď ve stylovém interiéru nebo na letní předzahrádce.

Polední menu podáváme od 10:30 - do 13:00 hodin.

Chcete-li si rezervovat místa pro své soukromé i firemní akce volejte na tel.: +420 734 314 545 nebo nám napište na hotel@zlatastika.cz

Těšíme se na Vaší návštěvu!