Pondělí 20.10.
Hovězí vývar se smaženým hráškem 32,-
1.
Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty, čedarová omáčka a fritované bramborové plátky s česnekem a bazalkou 159,-
2.
Opečená papriková klobása, fazole po bretaňsku a salát z kysaného zelí 139,-
3.
Vaječné nudle s hoisin omáčkou, zeleninou a kuřecím masem, sezam a výhonky 159,-
4.
Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 199,-
Úterý 21.10.
Pórkový krém s vejcem a krutony 32,-
1.
Hovězí na houbách, houskový knedlík / rýže 159,-
2.
Kuřecí steak špikovaný zeleným chřestem a slaninou, makaróny all’amatriciana (rajčata, bílé víno, slanina) 139,-
3.
Vaječné nudle s hoisin omáčkou, zeleninou a kuřecím masem, sezam a výhonky 159,-
4.
Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 199,-
Středa 22.10.
Slepičí vývar s masem a nudlemi 32,-
1.
Krůtí prsa pečená v anglické slanině, kukuřice na másle a pečené smetanové brambory s pažitkou 159,-
2.
Špalek z vepřové plece špikovaný klobásou, pečený na černém pivu, dušené zelí se špekem a česnekem,
domácí bramborový knedlík 139,-
3.
Vaječné nudle s hoisin omáčkou, zeleninou a kuřecím masem, sezam a výhonky 159,-
4.
Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 199,-