ZLATÁ ŠTIKA | Pivnice Formanka
recepce: 466 052 100


Štrossova 127, Pardubice

POLEDNÍ MENU

Pondělí 5.6.

Špenátový krém se smetanou a sýrovými krutony 25,-

1. Hovězí Stroganoff ve smetanové omáčce s nakládanou okurkou a žampiony, dušená rýže s restovanou šunkou 149,-

2. Kousky vepřové panenky v pikantní rajčatové omáčce se zeleninou a slaninou, hranolky 129,-

3. Kuřecí gyros v pšeničné tortille s ledovým salátem, cibulkou a sýrem, zeleninový salát s ředkvičkami, tzatziki 129,-

Úterý 6.6.

Krémová česnečka s bramborami a pestem z mladého špenátu 25,-

1. Španělský ptáček plněný okurkou, vejcem, špekem a cibulkou, dušená rýže / náš kynutý knedlík 149,-

2. Pikantní guláš z vykostěného vepřového kolena na černém pivu a uzené paprice, domácí bramboráčky a krájená červená cibulka 129,-

3. Pečené kuřecí paličky marinované ve sladkokyselé chilli omáčce, těstovinový salát s čerstvou zeleninou, strouhaný sýr, jogurtový dresink 129,-

Středa 7.6.

Hovězí vývar s vaječnou sedlinou 25,-

1. Trhaný losos v pohankové bagetě s wasabi majonézou, cibulkovými kroužky, rukolou a mozzarellou, salát se sladkokyselou zeleninou 149,-

2. Smažená vinná klobása s domácím bramborovým salátem s vejcem a uzeninou 129,-

3. Kuřecí prsa zapečená rajčaty a sušenou šunkou, špenátové tagliatelle se smetanou a zeleným chřestem, parmezán 129,-

Čtvrtek 8.6.

Boršč se zakysanou smetanou 25,-

1. Bramborové špalíčky s pečeným kachním a uzeným masem, dušeným kysaným zelím a vídeňskou cibulkou 149,-

2. Pečená kuřecí 1/4 v zeleninové kari rýži s paprikou a pórkem, zelný salát s nakládanou zeleninou 129,-

3. Kynuté borůvkové knedlíky s tvarohem, skořicovým cukrem a vanilkovou omáčkou 129,-

Pátek 9.6.

Slepičí vývar s masem a nudlemi 25,-

1. Penne bolognese s červeným vínem, rozmarýnem a kořenovou zeleninou, parmezán 149,-

2. Kapustový karbanátek s mletým masem a slaninou, bramborová kaše, nakládaná okurka 129,-

3. Vepřová játra na cibulce a špeku, dušená rýže 129,-

Celotýdenní nabídka

Panenská svíčková plněná sušenými rajčaty, pečena v italské pancette, čedarová omáčka a bramborové rösti 169,-

Smažená sýrová variace (niva, hermelín, gouda), vařený brambor, naše tatarská omáčka 149,-

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 149,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 149,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 149,-

Samostatná polévka 35,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.



Formanka je také na Facebooku.
Menu každý den i s foto-ochutnávkou.


ČEPOVANÉ PIVO

Budějovický
Budvar 12°

Světlý ležák Budweiser Budvar Original je pivo pro pravé fajnšmekry.
Hlávkový chmel, voda z 300m hlubokých artéských studní, moravský slad, um sládků a dlouhá doba zrání v ležáckých sklepích.
Ležák, který dělá dobré jméno českému pivu po celém světě. Vychutnejte si ho u nás čepovaný přímo z tanku.

Budějovický
Budvar 10°

Světlé výčepní pivo ocení každý milovník dobrého piva, který preferuje nižší obsah alkoholu a jemnou hořkost.
Dlouhá historie výroby Českobudějovického piva a pečlivě vybírané suroviny (žatecký hlávkový chmel a moravský slad)
jsou zárukou nejvyšší kvality.


KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

Bohemia Esox s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČO: 28778880 / DIČ: CZ28778880

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/formankazlatastika

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí
10:30 - 22:00
Úterý
10:30 - 22:00
Středa
10:30 - 22:00
Čtvrtek
10:30 - 22:00
Pátek
10:30 - 22:00
Sobota
10:30 - 22:00
Neděle
10:30 - 22:00

O FORMANCE

Vážení hosté,

naše pivnice je součástí objektu hotelu Zlatá Štika.
Díky unikátní technologii si můžete vychutnat čepovaný Budvar přímo z tanku a to buď ve stylovém interiéru nebo na letní předzahrádce.

Polední menu podáváme od 10:30 - do 13:00 hodin.

Chcete-li si rezervovat místa pro své soukromé i firemní akce volejte na tel.: +420 734 314 545 nebo nám napište na hotel@zlatastika.cz

Těšíme se na Vaší návštěvu!