ZLATÁ ŠTIKA Hotel | Pardubice


Štrossova 127, Pardubice
Velikonoční Pondělí 21.4.

Polední menu se nepodává

Úterý 22.4.

Cibulový krém se smetanou 32,-

1. Hovězí Stroganoff ve smetanové omáčce se žampiony a kyselou okurkou, hranolky 159,-

2. Pečené kuře na másle a slanině s hráškem na másle, bramborovou kaší a máslovou nádivkou s pažitkou 139,-

3. Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor, naše tatarská omáčka 159,-

4. Pečená kachna s dušeným červeným a bílým zelím, bramborový a houskový knedlík 179,-

5. Filírovaná vepřová panenka, trhané listy římského salátu s Caesar dresinkem, krutony a parmezánem 169,-

Středa 23.4.

Kulajda s bramborem, houbami a rozšlehaným vejcem 32,-

1. Krůtí steak gratinovaný pancettou, rajčaty a mozzarellou, bazalková omáčka, krokety 159,-

2. Sous-vide vepřová roláda plněná listovým špenátem, česnekový demi-glace s tymiánem, šťouchané brambory s petrželkou a máslem 139,-

3. Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor, naše tatarská omáčka 159,-

4. Pečená kachna s dušeným červeným a bílým zelím, bramborový a houskový knedlík 179,-

5. Filírovaná vepřová panenka, trhané listy římského salátu s Caesar dresinkem, krutony a parmezánem 169,-

Čtvrtek 24.4.

Hovězí vývar s masovými knedlíčky 32,-

1. Panenská svíčková plněná paprikovou klobásou, pečená v pepřové krustě, bramborová kaše s křenem, omáčka z černého piva 159,-

2. Masové krokety pečené v anglické slanině, tandoori omáčka, basmati rýže s jarní cibulkou 139,-

3. Čokoládové lívance se skořicí, borůvkový crème fraîche a kokosová omáčka 139,-

4. Pečená kachna s dušeným červeným a bílým zelím, bramborový a houskový knedlík 179,-

5. Filírovaná vepřová panenka, trhané listy římského salátu s Caesar dresinkem, krutony a parmezánem 169,-

Pátek 25.4.

Kuřecí vývar s masem a zeleninou 32,-

1. Kuřecí a vepřové kousky v omáčce ze sekaných rajčat s česnekem, chilli a zeleninou, opečené brambory, česnekový dip 159,-

2. Kotlíkový guláš z vepřového plecka s kořenovou zeleninou, paprikou a bramborem, kynutý knedlík 139,-

3. Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor, naše tatarská omáčka 159,-

4. Pečená kachna s dušeným červeným a bílým zelím, bramborový a houskový knedlík 179,-

5. Filírovaná vepřová panenka, trhané listy římského salátu s Caesar dresinkem, krutony a parmezánem 169,-

Celotýdenní nabídka

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 179,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 179,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 179,-

Samostatná polévka 49,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.



HOTEL ZLATÁ ŠTIKA
Tradice & Kvalita

Vážení hosté,

rádi bychom Vás srdečně přivítali na stránách Hotelu Zlatá štika v Pardubicích.
Nabízíme Vám příjemné ubytování, kulinářské zážitky v hotelové restauraci, pivnici Formanka nebo vinném sklípku.

Hotel sídlí v klidné části Pardubic jen pár desítek metrů od historického centra města.
Nedílnou součástí hotelu je Café restaurant, pivnice Formanka, vinný sklípek, kongresový sál a salónky. Prostory hotelu jsou vhodné pro pořádání kongresů, seminářů, školení, slavnostních firemních a rodinných akcí.

Přijměte naše pozvání do originálních interiérů našeho hotelu.




KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

EPESDUES s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČ: 19274530 / DIČ: CZ19274530

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/Zlata.Stika.PCE

FOTOGALERIE