ZLATÁ ŠTIKA Hotel | Pardubice


Štrossova 127, Pardubice
Pondělí 28.4.

Hovězí vývar s vaječnou sedlinou 32,-

1. Kuřecí prsa marinovaná v pestu z mladého špenátu, sýrová omáčka, hranolky 159,-

2. Uzená krkovice, hrachová kaše, cibulka na sádle, nakládaná okurka 139,-

3. Kukuřičné těstoviny se smetanou, houbami a kuřecím masem, parmezán 159,-

4. Vepřový steak s kostí na grilu, restované fazolové lusky s česnekem a slaninou, steakové hranolky, chilli dresink 179,-

5. Trhané salátové listy s mozzarellou, cherry rajčaty a sušenou šunkou, bazalkový dresink, opečený toast 169,-

Úterý 29.4.

Zelná s klobásou 32,-

1. Grilovaná kuřecí prsa, kari omáčka se zeleninou, kokosovým mlékem a výhonky, basmati rýže 159,-

2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, domácí tatarská omáčka 139,-

3. Kukuřičné těstoviny se smetanou, houbami a kuřecím masem, parmezán 159,-

4. Vepřový steak s kostí na grilu, restované fazolové lusky s česnekem a slaninou, steakové hranolky, chilli dresink 179,-

5. Trhané salátové listy s mozzarellou, cherry rajčaty a sušenou šunkou, bazalkový dresink, opečený toast 169,-

Středa 30.4.

Krupicová s vejcem 32,-

1. Pečená vepřová krkovice v alobalu s brambory, zeleninou, chilli, špekem a černým pivem, česnekový dip, zelný salát s křenem 159,-

2. Grilovaná kuřecí prsa v pikantní marinádě s pepřovou omáčkou a vídeňskou cibulkou, mačkané brambory s anglickou slaninou 139,-

3. Kukuřičné těstoviny se smetanou, houbami a kuřecím masem, parmezán 159,-

4. Vepřový steak s kostí na grilu, restované fazolové lusky s česnekem a slaninou, steakové hranolky, chilli dresink 179,-

5. Trhané salátové listy s mozzarellou, cherry rajčaty a sušenou šunkou, bazalkový dresink, opečený toast 169,-

Čtvrtek 1.5. - Svátek práce

Polední menu se nepodává

Pátek 2.5.

Kuřecí vývar s rýží 32,-

1. Vepřová kotleta v pivním těstíčku, bramborová kaše, salát z nakládané zeleniny 159,-

2. Kuře pečené na másle a provensálských bylinách, cizrnové pyré, pečená zelenina (řepa, mrkev, petržel, růžičková kapusta) 139,-

3. Kukuřičné těstoviny se smetanou, houbami a kuřecím masem, parmezán 159,-

4. Vepřový steak s kostí na grilu, restované fazolové lusky s česnekem a slaninou, steakové hranolky, chilli dresink 179,-

5. Trhané salátové listy s mozzarellou, cherry rajčaty a sušenou šunkou, bazalkový dresink, opečený toast 169,-

Celotýdenní nabídka

Kuřecí / vepřový steak s pikantní tomatovou salsou, americký brambor s pečenou cibulkou 179,-

Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka 179,-

Smažený kuřecí / vepřový řízek, vařený brambor, okurka 179,-

Samostatná polévka 49,-
Rezervace na polední menu přijímáme nejpozději 24 hodin předem.
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou k dispozici na vyžádání u obsluhy.


HOTEL ZLATÁ ŠTIKA
Tradice & Kvalita

Vážení hosté,

rádi bychom Vás srdečně přivítali na stránách Hotelu Zlatá štika v Pardubicích.
Nabízíme Vám příjemné ubytování, kulinářské zážitky v hotelové restauraci, pivnici Formanka nebo vinném sklípku.

Hotel sídlí v klidné části Pardubic jen pár desítek metrů od historického centra města.
Nedílnou součástí hotelu je Café restaurant, pivnice Formanka, vinný sklípek, kongresový sál a salónky. Prostory hotelu jsou vhodné pro pořádání kongresů, seminářů, školení, slavnostních firemních a rodinných akcí.

Přijměte naše pozvání do originálních interiérů našeho hotelu.




KONTAKT

adresa

Hotel Zlatá štika
Štrossova 127
530 03 Pardubice

provozovatel

EPESDUES s.r.o.
Štrossova 127
530 03 Pardubice
IČ: 19274530 / DIČ: CZ19274530

recepce


e-mail

recepce@zlatastika.cz

další informace

Vlastní pivnice
Letní předzahrádka
Café restaurant
Vinný sklípek
Bezplatné parkování
Přijímáme platební karty
WIFI free

EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

facebook

facebook.com/Zlata.Stika.PCE

FOTOGALERIE